Unibet

På Unibet saknas ingenting, här finns mängder av spel, konkurrenskraftiga odds och en riktig bra live stream. Deras sportsbook är komplett med ett utbud som borde passa för varje spelare. Men det är inte bara sport du hittar på sajten, här finns allt från slots till live casino med, även om störst fokus ligger på just sport. I den här guiden tar vi en närmare titt på Unibet.

Som nämns inledningsvis så har Unibet en väldigt bred spelkatalog. Urvalet av sporter och ligor imponerar. Om du till exempel vill betta på fotboll har du faktiskt tusentals alternativ. När det gäller just fotboll erbjuds bra odds på så väl toppmatcherna som de mindre ligorna. Oavsett om det är internationell fotboll som lockar – eller fotboll på lokal nivå, så hittar du det garanterat i deras spelutbud.

Brett urval av sporter

Fotboll är som sagt den populäraste sporten på Unibet, men självfallet har du fler alternativ än så: tennis, baseboll, basket, boxning, cykling, golf, ishockey, motorsport… I samband med VM och OS erbjuder Unibet ofta olika typer av kampanjer – och då har du ännu fler marknader till ditt förfogande. Det finns även flera olika typer av spelformer. Vanligast är så klart att betta på vem eller vilka som vinner tävlingen/matchen.

Förutom att placera ett spel på matchvinnaren så kan du välja spel som dubbelchans och Över/under mål. Eller varför inte spela på vilket laget som gör det första målet? Andra spelformer är till exempel “båda lag gör mål”, “rätt resultat” samt “ojämnt/jämt antal mål”, Du kan även placera ett spel på vem som kommer att bli matchens första målskytt. Som du kan se, erbjuder Unibet mängder av spelmöjligheter.

Spel via mobilen

Du kan så klart välja att spela direkt via mobilen. Unibet håller en hög nivå – och erbjuder spel på att typer av enheter. Då du spelar på din iPhone eller Android behöver du inte ladda ned någon särskild app. Logga bara in som vanligt via telefonens webbläsare. Du har tillgång till alla typer av funktioner. oavsett vilken typ av enhet som det gäller. Njut av spänningen oavsett var du befinner dig!

Hur ser det då ut när det gäller live spel och live streaming? Självfallet är det två funktioner som du också hittar på Unibet. Föredrar du att spela live har du mängder av marknader att välja bland. Funktionaliteten är hög och du kan enkelt se vilka spel och matcher som pågår för tillfället. Missa inte heller möjligheten att följa ditt favoritevenemang direkt via Unibets proffsiga livestream.